Välkommen till Norden Apothecary – vi gör det enklare att må bra!
Välj bland noga utvalda varumärken inom hudvård, hårvård, makeup, kost och hälsa.
🌱 FLER PRODUKTER kommer snart!

Magnesiumolja Natural STRONG 31 % ⭐⭐⭐⭐⭐

Elisheva & Shoshana ”Magnesiumolja Natural STRONG 31 %” är en naturlig hälsoprodukt som verkar brett, är avkopplande för musklerna, lindrar muskelkramper och är lugnande för nervsystemet. E&S magnesiumolja sprayad på huden absorberas jättesnabbt, det tar 5-15 sekunder att komma fram till cellerna. 10 puffar har 150-180 mg (43-60 % RDA). Till cellerna kommer till och med 95 % av magnesiumet, vilket är mångdubbelt mer än att äta som kapsel, pulver eller tabletter – transdermaliskt magnesium irriterar inte magen eller matsmältningskanalen. Produkten kan sprayas även på tungan, men smaken är inte god.

Magnesiumklorid (MgCl₂) kan lindra följande krämpor: depression, irritation, trötthet, huvudvärk, astma, muskelspänning, muskelvärk, sömnstörningar, kramper, tarmsjukdomar, avgiftning, övervikt och brist på magnesium. Magnesiumklorid är viktigt i borttagandet av giftiga ämnen och tungmetaller och det återställer kroppens mineralbalans, reglerar kolesterolproduktionen och normaliserar blodtrycket på ett bra sätt.

E&S ”Magnesiumolja Natural STRONG 31 %” (31% koncentrerat Zechstein-magnesiumklorid) är en bra present som vårdar dig och personer du älskar. E&S magnesiumkloridflingor kommer från 1600 m djupt i marken, från Zechstein saltlager som är 250 miljoner år gamla och ligger mellan Holland och Nordsjön. Magnesiumolja är 100 % naturlig och alla åldrar kan använda den, även barn, gravida och ammande mödrar, och den passar även för diabetiker och vegetarianer.

Användning:
Spraya på ren hud 8-10 puffar om dagen – låt torka eller massera lätt in i huden med fingrarna. Vid vanlig brist på magnesium rekommenderar vi att man sprayar på magen och låren. Vid muskelspänning på olika ställen i kroppen spraya på problemstället (fötter, nacke, skuldror osv). Mycket effektiv mot muskelkramp. Omskakas före användning.

Om man har stor brist på magnesium rekommenderar vi att man samtidigt använder rent och naturligt E&S badtillskott ”Magnesiumklorid badflingor Natural STRONG 47 %”, som man använder till magnesiumbad 2-3 gånger i veckan, antingen för fötter eller hela kroppen. Längden på en sådan kur kan vara 3-4 månader, och därefter kan man fortsätta med magnesiumbad eller att massera magnesiumolja på kroppen 2-3 gånger i veckan. Om du känner stickningar eller klåda när du sprayar oljan på huden, betyder det att din kropp har en stor brist på magnesium.

Idrottare och andra som har stor fysisk belastning, även gravida kvinnor och växande barn kan använda även en större dosering med rekommendation från husläkaren (vuxna män har ett dagligt behov av magnesium ca 380 mg, kvinnor 310-320 mg dagligen. Gravidas dagliga behov är 350-360 mg). För barn under 12 år sprayar man hälften av de vuxnas dos.

Varning:
Enbart utvärtes bruk. Om du får det i ögat, skölj rikligt med vatten. Passar inte för dem som lider av bristande njurfunktion, tarmblockeringar eller bradykardi eller långsam hjärtfrekvens. Förvaras torrt och utan räckhåll för små barn. Tillslut förpackningen lufttätt efter bruk.

Handla här

⭐⭐⭐⭐⭐
Kunder har betygsatt dessa produkter med fem stjärnor! Rekommenderas starkt!
Rabattkod: NORDENAPOTHECARY
(Rabatt på alla inköp -10%)