Välkommen till Norden Apothecary – vi gör det enklare att må bra!
Välj bland noga utvalda varumärken inom hudvård, hårvård, makeup, kost och hälsa.
🌱 FLER PRODUKTER kommer snart!

Mg-badflingor Natural STRONG 47 % ⭐⭐⭐⭐⭐

Elisheva & Shoshana ”Magnesiumklorid-badflingor Natural STRONG 47 %” är naturligt badtillskott som verkar brett, är avkopplande för musklerna, lindrar muskelkramper och är lugnande för nervsystemet. E&S magnesiumkloridflingor absorberas extremt snabbt, in i cellerna i 5-15 sekunder. Till cellerna kommer till och med 95 % av magnesiumet, vilket är mångdubbelt mer än att äta som kapsel, pulver eller tabletter – transdermaliskt magnesium irriterar inte magen eller matsmältningskanalen. Magnesiumklorid (MgCl₂) kan lindra följande krämpor: depression, irritation, trötthet, huvudvärk, astma, muskelspänning, muskelvärk, sömnstörningar, kramper, tarmsjukdomar, avgiftning, övervikt och brist på magnesium. Magnesiumklorid är viktigt i borttagandet av giftiga ämnen och tungmetaller och det återställer kroppens mineralbalans, reglerar kolesterolproduktionen och normaliserar blodtrycket på ett bra sätt.

Magnesiumflingor (47 %) i E&S vackra och representativa förpackning är en fin present som vårdar både dig och personer du älskar. E&S magnesiumkloridflingor kommer från 1600 m djupt i marken, från Zechstein saltlager som är 250 miljoner år gamla och ligger mellan Holland och Nordsjön. Magnesiumkloridflingorna är 100 % naturliga och de kan användas av alla människor, inklusive barn, gravida och ammande mödrar, de passar även för diabetiker och vegetarianer.

Produkten passar för dagligt bruk både som fotbad och för vården av hela kroppen.

Användning:
Upplös 4-6 matskedar magnesiumkloridflingor i 38-40 °C (fot)badvatten. Idrottare och andra som har stor fysisk belastning, även gravida kvinnor och växande barn kan använda även större dosering (150-200 g per 5 liter vatten). En behandlingsomgång kunde vara i minst 20-30 minuter. Om du känner stickningar eller klåda i kontakten med huden, betyder det att din kropp har en stor brist på magnesium.

Varning:
Enbart utvärtes bruk. Om du får det i ögat, skölj rikligt med vatten. Passar inte för dem som lider av bristande njurfunktion, tarmblockeringar eller bradykardi eller långsam hjärtfrekvens. Förvaras torrt och utan räckhåll för små barn. Tillslut förpackningen lufttätt efter bruk.

Handla här

⭐⭐⭐⭐⭐
Kunder har betygsatt dessa produkter med fem stjärnor! Rekommenderas starkt!
Rabattkod: NORDENAPOTHECARY
(Rabatt på alla inköp -10%)