Välkommen till Norden Apothecary – vi gör det enklare att må bra!
Välj bland noga utvalda varumärken inom hudvård, hårvård, makeup, kost och hälsa.
🌱 FLER PRODUKTER kommer snart!

HairEnergy Maximus+ hårbottenspray ⭐⭐⭐⭐⭐

Hårets hälsa och skönhet börjar med hårbotten. Elisheva & Shoshana ”Hair Energy Maximus+ hårbottenspray med magnesium” är en extremt effektiv produkt för hårbotten för personer som har problem med hårbotten (mjäll, hårfall, psoriasis, dermatit, talg-eksem, klåda, hårbottensvamp mm). Hair Energy Maximus+ hårbottenspray med magnesium tar bort från hårbotten kalcium salt som bromsar ämnesomsättningen för hår och syresättningen av hårbotten. Sprayen absorberas i hårbotten jätte snabbt, det tar 5-15 sekunder för den att komma fram till celler. 10 puffar har 100 mg (28 % RDA).

E&S ”Hair Energy Maximus+ hårbottenspray med magnesium” (15 % koncentrat av Zechstein magnesiumklorid) är en bra present som vårdar dig och personer du älskar – sprayen skyddar sin hårbotten och ditt hår mot utvärtes föroreningar, ger håret energi och säkerställer tillräcklig magnesiumnivå för hårbotten, rengör hårbotten på djupet, stimulerar och aktiverar växten av hårsäckar i hårbotten. Hårsprayen är 100 % naturlig och passar för alla åldrar, även barn, gravida och ammande mödrar, den passar även för diabetiker och vegetarianer. Hindrar hålfall och nedbrytning av tänder hos gravida kvinnor och personer med specialdiet.

Användning:
Kamma håret med kam med skaft till tunna diagonala lockar så att sprayen når direkt till hårrötter och hårbotten. Spraya på hårbotten högst 20 puffar om dagen. Låt verka i 10-30 minuter och skölj bort med varmt vatten. I samband med fet hårbotten och fett hår kan man lämna den kvar på hårbotten över natten eller till nästa hårtvätt. Kan användas som mask före varje huvudtvätt för att förstärka hårbotten, för djuprengöring och för att främja blodcirkulation. När du sprayar hårbotten för första gången kan du känna stickningar eller klåda – det betyder att din kropp har stor brist på magnesium. På barn under 12 år sprayar man hälften av de vuxnas dos.

Varning:
Enbart utvärtes bruk. Om du får det i ögat, skölj rikligt med vatten. Passar inte för dem som lider av bristande njurfunktion, tarmblockeringar eller bradykardi eller långsam hjärtfrekvens. Förvaras torrt och utan räckhåll för små barn. Tillslut förpackningen lufttätt efter bruk.

Handla här

⭐⭐⭐⭐⭐
Kunder har betygsatt dessa produkter med fem stjärnor! Rekommenderas starkt!
Rabattkod: NORDENAPOTHECARY
(Rabatt på alla inköp -10%)